Pozitii de facut dragoste, Kama Sutra | Cultura Generala

Pozitii de facut dragoste

Kama Sutra este un ghid al erotismului, unul dintre cele mai vechi si consacrate carti in care sunt prezentate metode si tehnici de a te bucura de persoana iubita.

Cartea este cunoscuta datorita ilustratiilor care reprezinta pozitii de dragoste foarte explicite si a modului prin care definesc viata in trei mari aspecte: dharma (meritul religios), artha (bunastarea proprie), kama (acumularea de placeri si iubire).

Kama Sutra este o carte minunata care te invata despre curtare, exprimarea sentimentelor prin vorbe si fapte, puterea atingerii.

Kama Sutra

In general kama sutra reprezinta o filizofie a vietii, de la spiritual la carnal. Aceasta are ca obiectiv dobandirea de cunostinte precum avansuri amoroase, stimularea dorintei, tipuri de imbratisari, mangaieri, saruturi, preludii s.a.md.

Pozitii de facut dragoste Pozitii de facut dragoste Kama Sutra Pozitii de facut dragoste Kama Sutra Kama Sutra Pozitii de dragoste Pozitii de  dragoste Pozitii de dragoste Pozitii de facut sex Pozitii de facut sex Pozitii de facut sex

Documentare HD

 

» Stiinta » Kama Sutra » Pozitii de facut dragoste